Čokolada je od davnina poznata kao jedna od najzdravijih namirnica, a prije dolaska Kolumba u Ameriku, bila je namirnica koju su ritualno konzumirali viši slojevi tamošnjeg društva. Osim odličnog okusa, svakodnevno jedenje tamne čokolade smanjuje za trećinu rizik od srčanih bolesti te stimulira mozak i srce.

Imajući to sve u vidu, ima li boljeg mjesta za predati se hedonističkom užitku, od provjereno dobre proizvodnje “Granada cakes & desserts” u kojoj možete uživati u najboljim čokoladnim poslasticama, koja svakim danom privlači svojim magičnim slasticama kojima nema kraja.

Ukoliko tražite mjesto na kojem se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja i želite uživati u vrhunskim slatkim kombinacijama – vašoj potrazi došao je kraj.

Provjeren recept za sreću

Svima nam je poznat onaj osjećaj kada nakon napornog dana, pojedemo prvi zalogaj ukusnog kolača koji nas odmah razvedri i oraspoloži, a ako se pitate koji je razlog tome, odgovor je jednostavan – u tijelu se podiže razina serotonina u mozgu, pri čemu „hormon sreće“ pomaže u stabiliziranju raspoloženja.

Pritom je najbolje taj recept za sreću potražiti u toploj atmosferi, uživajući u mirisima hrane pripremljene po originalnim receptima u predivnom ambijentu. “Granada cakes & desserts” jamac su savršenog hedonističkog iskustva koje ćete još dugo vremena prepričavati.

Gdje se nalazi “Granada cakes & desserts”?

Njihove slastice možete pronaći u Sarajevu, u restoranu Elements, na adresi Trg djece Sarajeva 1 (BBI) kao i u Mostaru u tržnom centru Plaza.

Dođite i osigurajte si nezaboravan užitak za sva vaša osjetila!

Započnite svoju jesensku priču na pravi način uz bogat izbor za najbolji slatki provod.

Sve informacije možete dobiti putem njihovog IG profila.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *