Nekretninu koju planirate da učinite svojim vlasništvom treba posmatrati kroz vrijeme – tako da uvijek ima neoborivu vrijednost

Naša Olimpijska ljepotica Bjelašnica ističe se posebnim planinskim ambijentom i vrhunskim kvalitetom skijaških staza. Kultni ski centar Bjelašnica u posljednjih nekoliko godina doživljava svoj procvat, uz velike investicije u Olimpijski centar u vidu novih ski staza, ski liftova, kao i brojne jedinstvene ljetnje sadržaje.

Sve je ovo dovelo do činjenice da je potražnja apartmana na Bjelašnici iz dana u dan sve veća, a investicija nikad sigurnija i isplativija. 

Više nego ikad, vrijednost društva i pojedinaca koji ga čine ogleda se u finansijskoj stabilnosti.

Iza imena „INVICTA“ Agencije za posredovanje u prometu nekretnina na Bjelašnici, kao vlasnik, te kao  licencirani agent za posredovanje u prometu nekretninama, stoji Alem Krajišnik s 10 godišnjim iskustvom, te velikim brojem uspješno odrađenih kupoprodaja iza sebe.

Karakteriše nas jedna od najvećih ponuda svih vrsta apartmana na Bjelašnici, plasiranje istih na tržište putem najmodernijih tehnologija, te brza, kvalitetna i kompletna usluga. U našoj agenciji klijent može dobiti kompletnu uslugu te pri tome od početka do kraja kupoprodaje i eventualnih dodatnih radnji, s punim povjerenjem cjelokupan proces daje u ruke stručnoj osobi.”

Koje su kvadrature kupcima najzanimljivije, a koje su najisplativije gledajući kao investiciju? 

Apartmani iz novogradnje prodaju se i prije nego su završeni, a daleko su najpopularniji apartmani manje kvadrature pa tako onih od 30m2 do 40 m2 gotovo da i nema na tržištu jer se prodaju čim se stave u objavu. Mi smo konkretno zadovoljni ostvarenim prometom. Kupovinom apartmana možete profitirati, a i najbrže povratiti novac koji se investirao.

Koji je Vaš savjet kada je kupovina i izbor apartmana na Bjelašnici u pitanju? 

“Oni koji imaju kapital kao dobru šansu za ulaganje vide apartmane na našim planinama, a najatraktivnija destinacija za to je svakako Bjelašnica. Može se lijepo zaraditi od rente, a apartman uvijek možete poslije i prodati, svakako ste u plusu.”  

Različita dešavanja na globalnom nivou samo su osnažila potrebu za ekonomskom nezavisnošću, a koliko je tu uloga nekretnine velika:

● Nekretnina “trpi” sve ekonomske (ne)prilike

● Vlasništvo kao nadogradnja finansijske stabilnosti.

Moderan koncept stanovanja koji sva dešavanja stavlja ispred vas, a ostavlja vam dosta prostora za uživanje u slobodnom vremenu i porodičnom životu.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *