Već čujemo zvukove ‘Moon River’ u pozadini…

Kultni film ‘Doručak kod Tiffanyja’ iz 1961. učinio je zgradu na njujorškom Upper East Sideu dijelom kinematografske povijesti, a sada to zdanje u kojem je živjela i održavala zabave Audrey Hepburn kao Holly Golightly postaje mjesto koje putnici mogu unajmiti za svoj boravak u New Yorku.

Izgrađena 1910., zgrada se proteže na pet etaža, a gosti će raspolagati s 4 spavaće sobe, 4 i pol kupaonice, barom, knjižnicom, vinskim podrumom, dvije terase i malim dvorištem. Za razliku od jednosobnih stanova i kade prenamijenjene u sofu kakvu je imala Holly Golightly, osuvremenjeni interijer uređen je u udobnijem i luksuznijem stilu.

Preko platforme Inspirato za luksuzni najam, cijela kuća je dostupna putnicima članovima Inspirato, koji svoj boravak u New Yorku žele učiniti posebnijim i dostojnim filma – uz Inspirato Pass cijena mjesečnog najma bit će 2500 dolara, dok će članovi Inspirato Cluba uz mjesečnu članarinu od 600$ morati izdvojiti i naknadu za dnevni najam.

Kuća se nalazi na maloj udaljenosti od Central Parka, te se može šećući s kavom i kroasanom stići do Tiffanyjeve trgovine na Petoj Aveniji – za potpuni filmski dojam!

IZVOR: ELLE.hr

Piše: Kristina Stakor

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *