Važne odluke se ne donose lako, ali onda kada znamo šta nose sa sobom, važno je da podvučemo crtu. Jer, ukoliko je odluka tu da promijeni vaš život na bolje, vrijeme je najmanja prepreka.

Spremni ste za kupovinu nekretnine, ali ne znate da li je sada pravo vrijeme za to. Kreditno ste sposobni, imate agenta za nekretnine, znate šta želite. Ali, i dalje ostaje pitanje vremena. Na sposobnost da kupite nekretninu ne utiču samo vaše finansijske okolnosti. Također je važno i samo stanje tržišta u datom trenutku. Ono što već znamo jeste da upravo velika potražnja čini da cijene nekretnina na Bjelašnici bilježe rast iz godine u godinu. Trend rasta cijene kvadrata, kao i velika potražnja za stambenim objektima na Bjelašnici, čini odluku o kupovini logičnom i bezbijednom. Tržište nekretnina je promjenjivo, pa tako čekanje sljedeće godine na kupovinu može dovesti do dodatnog porasta cijena. Prilikom odabira apartmana kao investicije, presudne stavke su lokacija i infrastruktura, jer one omogućavaju da se ulog u nekretninu brzo povrati. 

Olimpijska planina Bjelašnica je već odavno postala prva destinacija za ulaganje u nekretnine, luksuz, ali i mir, spokoj, te uživanje u slobodom vremenu i svojoj oazi života koju sami kreiramo. 

Kao što nas jesen uvijek asocira na početak nove školske godine, tako može postati i sinonim za početak nekih drugih važnih stvari u našim životima. Veliki izbor nekretnina na Bjelašnici nudi vam savršenu šansu da izaberete apartman po svojim parametrima. Ove jeseni možete se useliti u već izgrađen i završen objekat “Vukov vis”, ali i po najpristupačnijim cijenama u novim objektima “Vučica i Vučko

“Vučko” se nalazi u neposrednoj blizini “Vukovog visa i Vučice“, a sve je projektovano tako da odiše modernim i jednostavnim duhom, te da se savršeno dobro uklapa i prepliće sa planinskim duhom i ljepotom koju pruža Olimpijska planina. Raspolagat će sa dvanaest apartmana, ukupne površine od 28m2 do 48m2. 

Ono što će vas oduševiti jeste činjenica da black friday popusti u objektu Vučko traju čitav mjesec novembar, pa tako svoj novi apartman možete kupiti sa popustom već od 200 KM manje po kvadratu. 

Više informacije potražite na webu ili putem poziva +387 33 223 252, +387 61 318 700 ili na mail prodaja@vukovvis.ba.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.