Da je nova era modernog luksuznog odmora na Bjelašnici u popularnom objektu “Vukov vis” zaista počela, redakcija portala “Gallery Media” u subotu, 25.09.2021. godine prisustvovala je prodajnom danu koji su organizovali, te smo zabilježili i uvjerili se u nestvarne kadrove koji odišu posebnom inovacijom moderne arhitekture.

Inspirativan i ispunjen život u samom srcu Olimpijske planine, objekat “Vukov vis”, dodatno odlikuje i beskompromisna elegancija, minimalizam u detaljima i obavezan vibe mira i opuštenosti. 

Pored dosadašnjeg završenog projekta “Vukov vis” i projekta u izgradnji “Vučica“, investitor je najavio i svoj treći objekat “Vučko“.

Useljenjem naših prvih kupaca u objekat ‘Vukov vis’, započeli smo put ka ostvarenju naših vizija, gdje nam je na prvom mjestu kvalitet, i novi standard stanovanja i odmora kakve do sada nismo mogli da nađemo na jednom mjestu. Nedavnim otvaranjem vrata “Vukovog visa”, kupci su prepoznali novi koncept, te zahvaljujući ogromnoj zainteresovanosti, odlučili smo pored našeg drugog objekta u izgradnji “Vučica”, kupcima ponuditi i treći objekat “Vučko“, izjavio je investitor projekta.

Investicija kakva je u objektima “Vukov vis, Vučica i Vučko” nešto je što će u svakom smislu Vaš život učiniti drugačijim i lakšim.

Više informacija o prodaji možete dobiti putem sljedećih brojeva telefona +387 33 223 252, +387 61 318 700 ili na mail prodaja@vukovvis.ba.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *