Ukoliko želite da vaša nova investicija ima najljepši pogled i lokaciju na Bjelašnici, fantastične uslove za život i komfor koji zadovoljava i najzahtjevnije među nama, ukoliko za sebe i svoju porodicu hoćete da obezbijedite najudobnije stanovanje, ukoliko želite najbolju bazu iz koje ćete kretati da uzmete ono najbolje od života, a još to niste pronašli, onda je naredna vijest za Vas fantastična.

Naime, “Vučica i Vučko” za vas organizuju prodajni dan 3. i 4. decembra na Bjelašnici, sa početkom od 11h.

Po čemu će se ovaj prodajni dan razlikovati od drugih? 

“Vučica i Vučko” ovog puta za sve posjetitelje pripremili su i neponovoljive pogodnosti, kao i dodatne mogućnosti koji će Vašu kupovinu apartmana učiniti kompletnom. Svi posjetitelji imat će mogućnost uz kupovinu apartmana na poklon dobiti i skijašnicu gratis.

Na prodajnom danu u subotu ćete imati priliku upoznati se i sa posebnom ponudom stambenih kredita NLB Banke Sarajevo, i informisati se o uslovima i posebnim pogodnostima za kupovinu apartmana u objektima “Vučica i Vučko”. Uz NLB stambene kredite, to projekat čini izuzetno konkurentnim u odnosu na druge lokacije, naročito imajući u vidu da stanovanje u kompleksu “Vukov vis, Vučica i Vučko”, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumijeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život.

Kupovina apartmana nikada nije bila jednostavnija. 

Benefite od saradnje iskoristite i direktnim kontaktom sa bankom, gdje Vam naš prodajni agent ustupa bankara koji će Vam na najbrži način odgovoriti na sva pitanja, a dodatna hipoteka nije potrebna, jer investitor garantuje za Vas. 

Objekti “Vučica i Vučko” fokusirani su na udobnost i zadovoljstvo svojih stanara, kao i na kreiranje sadržaja koji su im na dohvat ruke. Bez obzira da li tražite apartman ili investiciju koja će vam se vratiti u relativno kratkom roku, projekat može da odgovori na različite potrebe i životne stilove.

Sa pogledom na Babin do, i okruženje ispunjeno bujnim zelenilom i obiljem dnevne svjetlosti, “Vučica i Vučko” pravi su izbor za sve koji traže mirnu atmosferu, dok istovremeno u neposrednoj blizini imaju sve što im je potrebno za udoban život.

Osim što se nalaze u prirodnom i zdravom okruženju, apartmani u “Vučici i Vučku” izgrađeni su od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa najvišim standardima savremenog dizajna, koji ovim apartmanima pružaju osjećaj istinske prefinjenosti.

Više informacija o samom projektu, kao i o potencijalnom zakazivanju licenciranog prodajnog agenta, koji će Vam na jednom mjestu približiti stanovanje u ovom kompleksu, te Vas upoznati sa svim pogodnostima, možete dobiti putem telefona +387 61 318 700, +387 61 315 600 ili na web stranici www.vukovvis.ba.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *