KARE Sarajevo

Uz današnje trendove uređenja i pored velikog broja opcija koje se tiču mjesta i načina gdje možete nabaviti neophodne komade namještaja, po Vašim željama, ne morate da lomite glavu ili da potrošite više novca nego što je zaista potrebno.

KARE Sarajevo je brend koji Vam predstavlja ultimativni vizualni užitak s neusporedivom i neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i  asesoarima, gdje svi prikazuju jedinstvenu intenzivnu strast za dizajnom.

KARE brend simbolizira ideje za opremanjem prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. U svojoj ponudi diljem svijeta nude neusporedive i nescrpne izbore čiji domovi predstavljaju najluksuzniji dašak elegancije.

Kada je uređenje stana ili apartmana u pitanju, prepustite dizajnerima KARE designa mašti na volju, koji će u skladu sa zahtjevima i željama kupaca učiniti da svaki kutak Vaše prostorije odiše savršenstvom, jer 3D prikazima, koje KARE nudi pri uređenju enterijera, wow efekt doma neće izostati.

Više informacija možete dobiti putem email adrese shop@kare-sarajevo.ba, kao i na WEB stranici www.kare-sarajevo.ba, a ukoliko ste u prilici možete ih posjetiti u Importanne centru u Sarajevu, Zmaja od Bosne 7, gdje će Vas dočekati ljubazno osoblje.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *