Tapete su posljednjih godina veliki trend koji je nekad bio sinonim za starinske stanove i uređenje iz nekih prošlih vremena. One sada dolaze u cijelom spektru uzoraka i boja te svakoj prostoriji mogu udahnuti novi život. Opcija je danas na tržištu zaista mnogo, a neki brendovi u svojoj ponudi imaju prava mala remek djela.

PAPERMINT TAPETE – DIVAN PARIŠKI BREND TAPETA

Pronašli smo upravo jedan takav brend. Riječ je o proizvođaču naziva Papermint, smještenom u Parizu. Njihov tim dizajnera osmišljava tapete koje će se uklopiti u svaku vrstu prostora ioživjetiu ju prema željama klijenta. Također nude i mogućnost personalizacije proizvoda, odnosno, tapetu će izraditi prema vašim željama!

Na njihovoj stranici tapete možete odabrati prema stilu ili vrsti prostorije, a veliki broj fotografija tapeta uklopljenih u određeni interijer zasigurno će olakšati potragu za onim savršenim. Art Deco, cvjetne, dječje, geometrijske ili minimalističke, kad je Papermint u pitanju, samo je nebo granica.

Što se tiče samog postavljanja tapeta, uvijek postoje određena pravila. Za početak, treba voditi računa o veličini prostorije. Ako je riječ o prostoriji manje kvadrature, jarke boje i “teži” uzorci mogli bi ju dodatno vizualno smanjiti.

Stoga će manje prostorije bolje podnijeti tapete s nešto sitnijim, ponavljajućim uzorkom, dok su veće prostorije one u kojima kreativnost pojedinca može doći do izražaja. Jarke boje i veći uzorci u potpunosti će transformirati prostoriju prema vašim željama.

Također, tapete danas dolaze u različitim izvedbama, tako da postoje i one koje dobro podnose vlagu i mogu se prati, što je postao idealan odabir za kupaonicu. Uvijek je tu i opcija stavljanja akcenta samo na jedan dio zida, a za takvo “igranje” s prostorom tapete su postale najpoželjnije i najjednostavnije rješenje.

IZVOR: Journal.hr

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *