Spektakularan pogled, kupaonice obložene mramorom i originalne freske u vili iz 16. stoljeća možemo doživjeti iz prve ruke!

I prije svoje kinopremijere, film ‘House of Gucci’ omogućio nam je nebrojene trenutke uvida u svijet moći i luksuza modne dinastije, a sada možemo biti dio te filmske čarolije. Kuća koja u filmu predstavlja dom Alda Guccija vila je s kraja 16.st. na samoj obali jezera Como, a bit će dostupna za jednodnevni najam na AirBnb-u.

Vila Balbiano nalazi se na zapadnoj obali jezera Como. Izgrađena krajem 16. stoljeća, pripadala je kardinalu Tolomeju Galliju, a pregradio i povećao ju je kardinal Angelo Maria Durini koji je u njoj organizirao festivale i bankete.

Danas je ona privatna rezidencija sa šest luksuznih apartmana, vanjskim bazenom, nevjerojatnim pogledima na Como, privatnim molom i spremištem za brodove. No veličanstvenom pejzažu konkurira i luksuzno uređen interijer s freskama koje su naslikala braća Recchi i Agostino Silva, mramornim kupaonicama, kristalnim lusterima i antikvitetima nabavljenim u Sotheby’su i Christie’su.

IZVOR: elle.hr

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *