RAZMIŠLJATE O KUPOVINI STANA, SADA JE IDEALNO VRIJEME ZA KUPOVINU!

Svi oni koji planiraju kupovinu svog stana ili jednostavnog ulaganja u nekretnine, obradovat će informacija da su u ponudi neponovljive akcijske cijene za kupovinu stana u novoj AB lameli u objektu “Malta Complex”. Kvadrat stambenog prostora u Malta Complexu može biti vaš već od 2.200 KM i to sa uračunatim PDV-om. 

Malta Complex” je stambeno-poslovni objekat smješten u središtu grada, u ulici Paromlinska, Novo Sarajevo. Nudi kvalitetan, komforan i jedinstven dom, lociran u mirnom dijelu grada, a ujedno na atraktivnoj lokaciji koja nudi sve potrebne sadržaje (škole, obdaništa, tržne centre, dom zdravlja, banke, pošta,) te odličnu saobraćajnu povezanost.

Stanovi su dizajnirani na način da je pametno iskorištena površina, čime je kupcima data stvarna vrijednost za uloženi novac.

U ponudi su stanovi u rasponu od 32,51 do 110,18 metara kvadratnih, te garažna mjesta koja su liftom povezana sa stambenim etažama, na nivoima -1,-2 i -3.

Ostvarite svoj san i uživajte u svakom novom danu. Pozovite prodajne agente i zakažite svoj termin za sastanak sa prodajnim savjetnikom, koji će vam pomoći da pronađete savršenu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i stilu života.

Akcija traje do kraja mjeseca, s toga ne propustite jedinstvenu priliku i već danas izaberite svoju novu nekretninu! 

+ 387 33 223 252, + 387 33 877 909

 + 387 61 203 355, + 387 61 315 200

prodaja@complexmalta.ba

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *