Manolo vas je vjerojatno osvojio svojim poznatim sushijem i ambijentom kojeg možete pronaći u centru grada, odličnim zabavama i tradicionalnom atmosferom, ali ovaj legendarni sarajevski restoran ove je jeseni dobio novo izdanje. Sofisticiranost i otmjenost su zajedno s već dobro poznatim menijem ključni elementi voljenog sarajevskog restorana.

Šta je to novo ove jeseni ponudio “MANOLO”?

Manolo je svojim posjetiteljima ovog vikenda pružio nevjerovatno iskustvo, uz laganu muziku uživo, gdje su svi posjetitelji sa svojim društvom uživali u novim sushi rolnicama čiju su dodatnu čar upotpunile kapljice novog bezalkoholnog vina “Le Petit Beret”, koje je novo na našem tržištu.

“Le Petit Beret” donio je inovaciju na bh. tržište, a radi se o bezalkoholnom organskom i veganskom vinu, koje je sto posto prirodno, bez ikakvih dodatnih primjesa. 

Novi bogatiji sushi meni, Manolo čini top lokacijom u gradu, u kojoj ćete se odmoriti na pauzi za ručak, ali i zabaviti se navečer, uz čašu bezalkoholnog vina, odlične gastro sljedove i dobro društvo. Luksuzan prostor restorana također postaje savršeno mjesto za poslovni ručak ili večeru. Ručak u Manolu je idealan za brzi business lunch bez obzira radi li se o opuštenom sastanku ili protokolu, jednostavno sve potrebno je na jednom mjestu.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *