SARAJEVO, 28. septembra (FENA) Foto FENA/Jasmin Hasečić

Kompanija BH Telecom otvorila je Telecom centar u Bingo City Centru u Sarajevu.

Novi Telecom centar će posebno stanovnicima općine Novi Grad osigurati veću i lakšu dostupnost usluga, uređaja i terminalne opreme iz ponude ove kompanije, a radi se o modernom prodajnom prostoru površine 67 metara kvadratnih koji odlikuje savremena tehnička opremljenost.

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman je izjavio da su povodom 5. septembra, Dana BH Telecoma, za korisnike pripremili brojna iznenađenja i pogodnosti.

“Jedan od strateških ciljeva kompanije BH Telecom jeste postizanje izvrsnosti u upravljanju korisničkim iskustvom i vjerujem da će otvaranje ovog savremenog telekom centra doprinijeti njegovom postizanju” izjavio je Kahriman.

BH Telecom će, po njegovim riječima, u oktobru provesti određene aktivnosti i poslovne odluke. Pripremaju iznenađenja za svoje korisnike, a to se najprije odnosi na otvaranje showroom centara u najvećim gradovima u BiH, kao i na tehnološku aktivnost u vezi sa prepremom BH Telecoma za izgradnju savremenog tehnološkog poligona za smart city projekte u okviru prostora BH Telecoma.

U okviru obilježavanja Dana kompanije, BH Telecom je tokom septembra otvorio četiri telekom centra, odnosno prodajna mjesta. Prvo je bilo otvaranje Telecom centra u Teočaku, nakon toga u Banjoj Luci, a danas su otvoreni telecom centri u okviru Međunarodnog aerodroma Sarajevo i Bingo City Centra.

PREUZETO: Radiosarajevo.ba

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *