Glumačka ekipa filma “Harry Potter” okuplja se za novi specijal koji će biti premijerno prikazan na HBO Maxu 1. januara.

Očekuje se da će Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson i mnogi drugi sudjelovati u “Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts”, specijalu koji će “proslaviti neusporedivo nasljeđe filmske franšize o Harryju Potteru i njezin neizbrisiv utjecaj na umove i maštu obitelji i obožavatelja diljem svijeta”, navodi se u saopštenju.

Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Ian Hart i redatelj Chris Columbus su među imenima također postavljenim za pojavljivanje.

Autorica i kreatorica franšize JK Rowling, čije su izjave o transrodnoj zajednici posljednjih godina razdvojile obožavatelje.

Prošle godine, zvijezda Radcliffe odgovorila je na Rowlingine kontroverzne tweetove o rodnom identitetu, koji su neki označili kao transfobični.

“Transrodne žene su žene”, napisao je. “Svaka izjava o suprotnom briše identitet i dostojanstvo transrodnih osoba i protivi se svim savjetima profesionalnih zdravstvenih udruga koje imaju daleko više stručnosti o ovoj temi od Rowling ili mene.”

Za sada Rowling izostanak iz sastava može se shvatiti kao znak da postoje neke stvari koje se ne mogu popraviti jednostavnim magičnim štapićem.

IZVOR: BURO247.hr

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.