Globalno poznati dan velikih sniženja “Black Friday” je iza ugla i za mnoge najiščekivaniji dan u mjesecu novembru. Ekskluzivni objekat “Malta Complex” povodom “crnog petka” pripremio je izvrsne ponude za svoje kupce. 

Novogradnja u samom srcu Sarajeva, posebne izdvojene kvadrature po nikad nižim cijenama, bit će dostupne svakog petka u mjesecu novembru po neponovljivim pogodnostima.

“Malta Complex” je stambeno-poslovni objekat smješten u središtu grada, u ulici Paromlinska, Novo Sarajevo. Nudi kvalitetan, komforan i jedinstven dom, lociran u mirnom dijelu grada, a ujedno na atraktivnoj lokaciji koja nudi sve potrebne sadržaje (škole, obdaništa, tržne centre, dom zdravlja, banke, pošta,) te odličnu saobraćajnu povezanost.

Stanovi su dizajnirani na način da je pametno iskorištena površina, čime je kupcima data stvarna vrijednost za uloženi novac. 

Potražnja stanova u novogradnji raste uprkos krizi, a neki benefiti objašnjavaju zbog čega taj trend ne opada i zašto je kupovina stana u novogradnji pametno uložen novac.

Potražite idealnu nekretninu i uložite novac u budućnost kakvu zaslužujete!

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *