FOTO: Naida Begić

Kupci provode mnogo vremena na otvorenom, u prometu, tako da je vanjsko oglašavanje postalo jedan od najučinkovitijih oblika oglašavanja. Cilj vanjskog oglašavanja jeste da vizualnim putem prenesemo poruku i komuniciramo sa potencijalnim potrošačima.

Gallery Media u mjesecu martu nudi poseban paket oglašavanja sa popustima do čak 40%.

U sklopu paketa zainteresovani klijenti imaju mogućnost postaviti svoju reklamu na LED DISPLAY na Hotelu Evropa, u samom srcu grada Sarajeva. U sklopu paketa kompanije dobiju i PR članak koji je tehnički podržan od strane novinara i urednika portala.

Objavljivanjem sponzorisanog članka, brend pozicionira sebe u određenoj oblasti. Osnovni cilj jeste da se uspostavi povjerenje sa potencijalnim klijentima, oslonjanjem na informacije o određenoj kompaniji, te vremenom budući klijenti počnu da koriste njene usluge ili proizvode.

Led Billboard postavljen na zgradi Hotela Europa nalazi se na Baščaršiji u ulici Vladislava Skarlića 5, u blizini Bezistana kao i historijsko atraktivnih mjesta koje posjećuju turisti. Pozicija LED Billboarda nalazi se u ulici Sarajevo Film Festivala.

Više informacija možete dobiti putem maila: elma.sarac@gallery.ba ili pozivom na broj: +387 62 941 161.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.