SPREMITE SE ZA POTPUNO NOVI DOŽIVLJAJ

Mnogima najomiljeniji burger, Šah Mat, s nama je već dvije godine, gdje se za ovo kratko vrijeme pozicionirao na visoku ljestvicu, osvojivši srca svih burgeroljubaca i izrastao u prepoznatljiv brend.

Na adresi, Bulevar Meše Selimovića 2B, Otoka, smjestio se treći po redu restoran brenda Šah Mat, koji uz novitete i obogaćen meni šejkovima, oduševit će Vas i samim prostorom, koji odiše modernim, svjetskim stilom.

Šah Mat burgeri pored neodoljivog ukusa, prepoznatljivi su i po tome što sve potrebne sastojke proizvode sami i na taj način kontrolišu kvalitet svakog burgera pojedinačno. Pored sastojaka i kvalitete, ističu se sa samom pripremom u koju je uloženo mnogo znanja i iskustva kako bi se postigao neodoljivi okus, balansirajući i koristeći tačne količine svakog sastojka. 

Kada smo započeli ovaj put i ideju pod nazivom Šah Mat, glavni cilj nam je bio imati stotine zadovoljnih zaposlenih i bezbroj zadovoljnih kupaca. Ponosni smo što novom lokacijom, boljim mjestom, novim enterijerom i bogatijim menijem, cilj i ostvarujemo. Kada izgradite brend kao što je Šah Mat, kupci dolaze sa najvećim očekivanjima. Od dobre pripreme burgera stvaramo umjetnost i u svaki burger ulijevamo toliko ljubavi i predanosti da ćete postati ovisni čim probate neku od naših čarobnih kreacija”, rekao nam je vlasnik, Edin Džemat, svjetski poznato ime u kulinarstvu.

Šah Mat nas tako nakon dvije godine postojanja ne prestaje oduševljavati i iznenađivati pa se radujemo onome što će nam pripremiti u idućim projektima, i enterijerima na novim svjetskim lokacijama.

GalleryMedia.ba

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *