Luksuzna vila smještena je u Velikoj Britaniji u gradu Cornwall i košta vrtoglavih 1,95 miliona funti.

Iznad plaže Portreath, na obali Atlantika i to na vrhu stijene smješteno je imanje Gooden Heane. Ako bismo se vratili u prošlost, tačnije dvadesete godine prošlog stoljeća, ovdje bismo zatekli bungalov. No, 2016.godine vlasnici imanja su u saradnji sa kompanijama Philip Chapman Construction i CSA Architects izgradili ovaj projekat vrijedan divljenja. U potpunosti luksuzno dizajnirana unikatna vila jednako je lijepa i u jutarnjim i u kasnim noćnim satima. Zamislite pogled na zalazak sunca ili na nebo prepuno zvijezda. 

Prozori su od poda do plafona, kako bi se što bolje iskoristila njena lokacija i omogućio pogled na okean. Također, kuća je opremljena solarnim panelima, koji služe za grijanje vode.

U prizemlju je veliki hodnik, kao i glavna spavaća soba s garderobom i kupatilom. Tu su još dvije spavaće sobe, porodično kupatilo, prostorija za gledanje TV-a, prostorija za tuširanje, kao i radna soba. Na spratu je dnevni boravak s panoramskim pogledom, a velika vrata vode na balkon i omogućavaju ulazak svježeg morskog zraka. Također, tu je kuhinja otvorenog plana s trpezarijom.

Postoji dozvola za izgradnju garaže dovoljne za četiri automobila, kao i travnatog krova. Dio imanja je i vrt, a prednost je svakako privatnost.

IZVOR: Klix.ba

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.