Ako vam je dosta uobičajenih darova koje uvijek poklanjate za rođendane, godišnjice, vjenčanja ili neke druge prigode i, za promjenu, voljenim osobama želite pokloniti nešto značajno, posebno i jedinstveno, vrijeme je da vam otkrijemo genijalan brend koji nudi baš ono što tražite! Više ne morate lutati satima kroz trgovačke centre tražeći nešto savršeno jer brend Zavrzlama ART studio ima baš savršen poklon – onaj koji sama zamisliš! 

Naime, riječ je kreativnom studiu koji dizajnira personalizirane postere, rokovnike, rođendanske table, motivacione postere, bojanke, pozivnice, čestitke, rokovnike, mape grebalice, backdrops za slikanje, pixi postere na plexiju. Nude dizajnerska rješenja iz svih branši grafičkog dizajna, na poseban i unikatan način. Misija studija je da kroz moderne, ali i tradicionalne trendovske kolekcije udahnemo novi život svakom domu ili radnom prostoru.

“…jer mi dizajniramo ljubav” – moto je kojim prepoznajemo Zavrzlama ART studio.

Naručivanje je vrlo jednostavno i brzo

Način na koji kupci mogu doći do Zavrzlama ART studio, je preko jednog od njihovih kanala prodaje, koji trenutno čine društvene mreže. Vaše želje kreiraju i realizuju u stvarnost, idejno rješenje se šalje na odobrenje, te nakon finalnog odobrenja ide na štampanje, a  nakon toga stiže na vašu adresu. Vrlo jednostavno i brzo, vaša zamisao postaje predivna uspomena.

Ko stoji iza cijele ideje?

Iza ovog kreativnog brenda stoji talentovana i ambiciozna mlada poduzetnica, Nadira Ahatović iz Sarajeva.

“Zavrzlama ART studio je studio koji je nastao kao mala ideja, a postao prepoznatljiv bh brand. Zavrzlama je i nastala iz velike inspiracije, a to je moj sin. Za kojeg sam i uradila prvi poster, nakon kojeg je krenula cijela priča. Od tada su u moj život došla još dva člana i tako njih troje u konačnici čine moju najveću inspiraciju, oni su moj razlog, smisao i najbolji prijatelji.

Postavili smo velike ciljeve, polaznici smo Dig.IT programa u okviru Fondacije787 – i nadamo se lijepoj saradnji, novim kontaktima i sigurno otvaranju studija u sljedećoj godini.

Izdvojila bih činjenicu da je Zavrzlama na svom početku prepoznata kao odlična ideja, te je tako bila jedna od pobjednica START UP-a – općine Stari Grad.

Također je u 2021. godini izabrana za jedan od 60 najperspektivnijih biznisa u BiH i kao takva pohađala program koji je organizovala Fondacija Agora. To nam je bila samo jedna od potvrda, da zaista radimo pravu stvar.”

Zahvaljujući Nadiri, svoju najdražu uspomenu ili trenutak možete slikovito prenijeti na omiljen predmet i darovati najmilijima nešto posebno i jedinstveno – dar kakav možda ne očekuju i koji će zaista biti pravo iznenađenje.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *