Lijepih domova koji su nam sjajna inspiracija posljednjih je godina, čini se, više nego ikad. Nema sumnje da su u tome značajnu ulogu odigrale društvene mreže, koje su nam omogućile da zavirimo u skoro svaki kutak svijeta, kao i domove za koje inače sasvim sigurno ne bismo ni znali.

Instagram u tome apsolutno prednjači i od svog se osnivanja profilirao kao društvena mreža kojom dominiraju lijepe fotografije. Brojni profili tako nas uvode u svoje živote i inspirativne interijere u kojima iskreno uživamo samo ih gledajući ili pak preuzimajući neke fora ideje za vlastite domove. Jedan takav profil koji nam je uljepšao svakodnevicu predstavljamo vam i danas. Zove se Vier im Quartier, a riječ je o domu jedne mlade četveročlane obitelji u njemačkom gradu Wuppertalu.

Bračni par s dvoje djece živi u starogradnji koja broji 97 kvadrata.

Kao i obično kod starogradnje, ovom stanu ne nedostaje šarma, s velikim i svijetlim prostorijama, visokim stropovima i podom od prirodnih materijala. U uređenju ovog ljupkog doma naginjalo se skandi minimalizmu, a efektni detalji doveli su ovaj interijer, koji je lišen suvišnih komada namještaja, na jedan novi nivo. Predivan dnevni boravak, nastavlja se u super minimalističku kuhinju, a tu su i spavaće sobe za odrasle i djecu, hodnik s nužnim sitnicama za izlazak iz kuće… U nastavku pogledajte kako je ovaj bračni par uredio svoj stan i možda vas baš inspirira na neki vlastiti projekt!

IZVOR: Journal.hr

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.