SaaStock Sarajevo, članica jedne od najutjecajnijih tehnoloških zajednica Evrope, nastavlja sa organizacijom online tech događaja.

Datum predstojećeg online eventa je 28.02.sa početkom u 18.00h, a ovog puta SaaStock Sarajevo će ugostiti Vedrana Rašića, uspješnog tech preduzetnika i osnivača nekih od vrhunskih B2B aplikacija. 

Vedran je CEO uspješne kompanije LeadDelta. “LeadDelta” – LinkedIn Connections Manager je specijalno dizajniran sistem za upravljanje LinkedIn konekcijama koji korisniku pomaže da sa njima izgradi bolje odnose – bez neželjenih poruka, oglasa i drugih ometanja. LeadDelta, dakle, omogućava da “uvezete” svoje LinkedIn konekcije u platformu i koristite alate kao što su označavanje, bilješke, masovne poruke, otključavanje podataka, izvoz podataka jednim klikom, integracija Zapier-a i sl. Jednostavno rečeno, sve što vam treba, ali nemate na LinkedInu.

Konekcije su ključne za uspostavljanje i održavanje poslovnih odnosa sa postojećim, ali i sa potencijalnim klijentima, a često ih je izrazito teško uspostaviti. Iz organizacije SaaStock-a poručuju da ćete nakon ovog događaja uz sve vrijedne savjete koje će sa Vama podijeliti njihov gost biti u mogućnosti svoj biznis podići na veći nivo.

Više informacija o prijavi možete pronaći na njihovoj web stranici https://saastock.ba/

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.