Ženska snaga, prijateljstvo i zajedništvo u posljednje vrijeme inspiracija su mnogima, i dokaz da uz žensku podršku i solidarnost mogu se ispisati samo najljepše i najhumanije priče!

Upravo jednoj takvoj priči svjedočili smo sa influencericom Halidom Telalović, koja je zajedno sa svojom popularnom FB grupom “Mi, mahaluše” još jednom pokazala svoju humanost i donijela radost na lica polaznicima kozmetičke škole.

Naime, u JU SŠC “Nikola Tesla” Kozarska Dubica, na predmetu “Estetska njega” učenici za praktičan rad nisu imali gotovo ništa. Dobrom organizacijom, pozivom i donacijom grupe humanih žena “Mi, mahaluše”, prikupio se sav potreban materijal s kojim će učenici moći nesmetano da vježbaju i napreduju.

Ovo je samo još jedan u nizu humanitarni poziv na koji smo se vrlo rado odazvali. Politika koju mi zapravo međusobno u grupi sprovodimo jeste da je u solidarnosti zapravo najveća snaga. Pozivam sve dobre ljude da se pridruže i pokažu svoju humanost i solidarnost kako bi drugom vratili osmijeh na lice. Sitnice su te koje se najviše znače i najviše se pamte.“, kazala je Halida Telalović.

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *