Bez obzira je li razmišljate o renovaciji ili ste upravo u procesu opremanja doma, sigurni smo da ste se već našli pred teškim odlukama koje uključuju pitanje koje materijale birati za interijer.

Drvo i mramor

Ova dva materijala savršena su za kombiniranje jer poništavaju jedno drugo i stvaraju savršen balans. Tako dobivate najbolje od oba svijeta – dašak modernog i dašak rustikalnog.

Drvo i cigla

Uz drvo i ciglu u bilo kojoj prostoriji dobivate duo koji funkcionira dobro kao crna i bijela. Ova dva materijala čine prostor toplim i zajedno daju pomalo industrijski izgled.

Čelik i mramor

Dašak luksuza i savršene odmjerenosti posebno daju ova dva materijala. Dobar su odabir za vašu kuhinju koja će uz čelik visokog sjaja i mramor koji ostavlja dojam profinjenosti izgledati wow.

Metal i staklo

Metali pružaju dimenziju i strukturu svakom prostoru, a kako ne bi djelovali previše zatvoreno i hladno, savršen balans pružit će staklo, posebno na kabinetima u kuhinji. Metal odlično reflektira svjetlo, a staklo stvara dubinu.

Drvo i drvo

Kada želite da bilo koja soba u interijeru dobije dozu karaktera, dobar odabir je unijeti drvo u uređenje. Možete ga iskoristiti u obliku pregrada, namještaja, podova, a mnogi ga vole jer je prirodan i daje toplinu prostoru.

IZVOR: bonjour.ba

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *