Motivaciju i vrijeme nije (tako) teško naći kada to zaista želite, ali ono što nedostaje svima jeste nadzor nekoga ko zaista zna šta radi, ko objašnjava stvari tako da ih bez problema razumijemo i drži nas na nivou koji nam odgovara. Od prevelikog entuzijazma nekada nastaju ozbiljne povrede ali jednako realan i više vjerovatan ishod jeste da ne nepredujete i ne dobijete benefite treninga zbog toga što ne umijete sami da ih organizujete. 

Zanimanje fitness trenera dobilo je novu dimenziju kada su se pojavile društvene mreže. Mnogi su osobni treneri svoju bazu pratitelja počeli jačati i okupljati objavama na Facebooku i, posebice, Instagramu, nudeći svoje znanje u drugačijem obliku.

Malo ko dosad nije čuo za Imrana Bezdrob, poznatijeg kao Bezdrob Transformation. Nije bitno jeste li okorjeli fitness entuzijast/kinja ili ne, dovoljno je da ste sveprisutni na Instagramu gdje ste zasigurno zastali na njegovom profilu i odgledali nekoliko reelsa i savjeta za bolji i zdraviji način života. 

Bezdrob, trener sa više od 7 godina profesionalnog iskustva, posjeduje neke od najboljih svjetskih certifikata funkcionalnog treninga i kretanja. Imao je priliku raditi i sarađivati sa jednim od najvećih imena naših prostora. Glavni cilj ovog trenera je da pomogne da svako od nas pronađe i postigne svoje najveće fitness ciljeve. Prilagođavajući se svakom svom klijentu ponaosob, postoje mogućnosti od online treninga, treninga u teretani, ili na bilo koji drugi način ili mjesto gdje se klijent osjeća najbolje.

BESPLATAN PRVI TRENING

Prvim treningom zapravo dobijamo mogućnost upoznati se sa trenerom, samim treninzima, te zajedno pronaći ono najbolje što će iz nas izvući bolju i zdraviju verziju. 

Ukoliko još uvijek niste pronašli svoju motivaciju, predlažemo ukoliko niste, da pogledate sam Instagram profil trenera koji zasigurno pomiče granice svakog od nas, i dokazuje nam da zapravo granice ne postoje i možemo itekako postići mnogo toga. 

Iskoristite prvi besplatan trening, te ukoliko Vam je odlazak u teretanu i dalje pod velikim NE, iskoristite online Bezdrob treninge, gdje ćete u svakom momentu imati podršku stručne osobe koja će čak i putem online treninga od Vas napraviti bolju verziju koju ćete odmah zavoljeti.

BEZDROB INSTAGRAM

GalleryMedia

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.