Prve toplije temperature već su nas natjerale da se upustimo u potragu za najboljim opcijama neodoljive ljetne slastice. 

I iako sladolede možete pronaći na gotovo svakom koraku, sve više stavljamo fokus kako na sami kvalitet, tako i na objekte koji nude potpuni doživljaj uživanja u ovoj kremastoj, aromatičnoj, ledenoj slastici.

Kvaliteta sastojaka od kojih su sladoledi napravljeni, kombinacija zanimljivih aroma i okusa, te interijer koji omogućava idealnu pauzu od užurbane svakodnevice te uživanje u posebnim slatkim ledenim recepturama, olakšali su nam potragu za najvećim favoritom kojeg smo pronašli u Duborvniku, pod nazivom “BoccaPiena”.

ŠTA ZNAČI “BOCCAPIENA”?

“Boccapiena” je italijanska riječ koja znači – puna usta užitka -, “BoccaPiena” slastice pružaju upravo takav užitak!

A MOUTHFUL OF HAPPINES

“BoccaPiena” nudi veliki izbor sladoleda, a recepte pomno osmišljavaju i koordiniraju talijanski tehnolozi i slastičari, tako da je riječ o visokokvalitetnoj, provjerenoj recepturi koju su osmislili stručnjaci koji su godinama u ovoj industriji. Svi sladoledi i smrznute poslastice napravljeni su od vrhunskih autentičnih sastojaka bez konzervansa i aditiva, svi okusi su apsolutno bez boja za hranu, rafiniranog šećera i hemikalija, te većina sladoleda je veganska i bez glutena. 

Svaki ukus garantuje #amouthfulofhappines!

INTERIJER OD KOJEG ZASTAJE DAH

Uređenje je pomno osmišljeno i isplanirano do najsitnijih detalja, stoga vam obećavamo mjesto koje dosada još niste vidjeli. Interijer osmišljen je kao šarolik, svjež i prozračan prostor jarkih boja i dominantne tamno zelene boje. 

Također, tu je i Instagram kutak ukrašen ružičastom bojom i šarenim vrpcama s vrha stropa kroz koju ulazimo u foto kabinu s prekrasnom pozadinom velikih crvenih usta i neonskog natpisa “BoccaPiena”, koja i predstavlja #amouthfulofhappines!

“BoccaPiena” je definitivno destinacija koju morate posjetiti, te ljetno vrijeme iskoristiti za uživanje u neponovljivim poslasticama koje kod njih možete pronaći, a u slatkom kutku i šarolikom interijeru osjetiti samo najljepše ljetne uspomene.

Ljubazno osoblje vas čeka u Dubrovniku u Starom Gradu, u blizini Straduna, na adresi Od Puča 3! 

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *