Beyond Space dizajnirao je interijer ureda koji se udvostručio kao izložbeni prostor za novu lokaciju na obali vrhunskog dizajnera interijera specijaliziranog za unikatne tkanine. Ispunjen je cijeli prostor mreškanjem poluprozirnih zavjesa od stropa do poda. Laserski rez za izrezivanje različitih prostora koji služe i za uredske i za maloprodajne svrhe. Kroz nabore se zadržavaju vidne linije u cijelom prostoru, nikad ne gubeći vezu sa svojom inspiracijom, vodom amsterdamske rijeke IJ.

Novi prostor uz obalu i ured za klijente i izložbeni prostor izlazi izravno na glavnu amsterdamsku rijeku IJ. Želja je bila stvoriti intimne i zasebne radne prostore bez podizanja niti jednog zida, zadržavajući snagu lokacije i njezinu povezanost s vodom.

Za tkaninu je odabrana neutralna, prirodna nijansa poput vode. Kao takav, ne odvlači pažnju, već služi antiprostoru koji je iz njega isklesan. Zajedno s prirodnim mreškanjem zavjesa, boja također odražava mirne valove vode ispred. Oblikovanje različitih prostora okruženih ovim slojevima tkanine ima i akustičku korist. Osjećaju se intimno i odvojeno, ali se kroz nabore nikad ne gubi iz vida cijeli prostor i njegovo vanjsko okruženje.

Gallery Media

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.