Model i poduzetnica Rosie HW ima dugogodišnju karijeru u modnoj i beauty industriji te uvijek izgleda besprijekorno, a u nedavnom je videu za američki Elle pokazala svoju jutarnju rutinu u kojoj leži ključ njezina izgleda i energije.

Kao velika spavalica, preko tjedna se trudi svaku noć odspavati barem 7-8 sati, a s obzirom da ustaje već u 6:30, za vrijeme karantene išla je na spavanje oko 22h. Svoj ritam spavanja prilagodila je ritmu svog sinčića, ali i radu s ljudima na drugim kontinentima i u drugim vremenskim zonama. Po jutru se dan poznaje, a Rosie svoj započinje nekim provjerenim receptima:

  • Odmah nakon buđenja, ima već provjereni recept za razbuđivanje organizma: vodu s limunom. Vodu s limunom drži kraj kreveta kako bi je mogla konzumirati kad otvori oči i koristi to vrijeme mira ujutro kako bi se posvetila sebi.
  • Nakon njege kože, slijedi doručak. Prije samog jela popije šalicu vruće vode s nekoliko žlica jabučnog octa i žlicom manuka meda. Priznaje da je obožavala piti kavu, ali da joj ne sjeda dobro pa je ne pije već godinama, pa se odlučila na zdraviji izbor jabučnog octa, za koji tvrdi da je okus na koji se treba naviknuti.
  • Zna da su proteini ujutro važni, pa obično doručkuje chia puding, bjelanjke na tostu ili zobenu kašu prije odlaska u teretanu i ostatka radnog dana.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

IZVOR: ELLE.hr

Ostavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *